Private Label

Vin med din egen etiket er en unik måde til at profilere din butik/virksomhed,
et jubilæum, en begivenhed – mulighederne er uendelige

"Stort sortiment, flot design og hurtig levering"

Sortiment

Østjysk Vinforsyning arbejder målrettet med kvalitetsvine. Det gælder også vores private label sortiment, som består af nøje udvalgte rosé-, hvid- og rødvine samt rom, gin og akvavit.

En stor del af sortimentet består af økologiske vine. De er dyrket uden tilsætning af pesticider, indeholder et minimum af sulfitter og er transporteret og tappet som ”back to the roots” med fokus på reduktion af CO2. Læs mere om vinene fra ROOTS BEVERAGES her.

Design

Der er to muligheder for design af etiket.

  • Du står som kunde selv for design af etiketten. Specifikationer oplyses efter kontakt til salgskonsulent. Du er selv ansvarlig for eventuelle ophavsrettigheder ved brug af billeder på foretiketten.
  • Du får designet etiketten i samarbejde med vores grafiker.

Bagetiketter er som udgangspunkt standard og indeholder alle lovmæssige oplysninger.

"Vin med din egen etiket er en unik måde til at profilere din butik/virksomhed"

Leveringstid

Når etiketdesign er godkendt vil leveringstiden på print, påsætning og levering ligge på ca. 2-5 arbejdsdage.

Hvis oplaget er over 1.200 etiketter, eller hvis der ønskes et specifikt format, særlige effekter (fx guldfolie) mm. sendes opgaven til eksternt trykkeri. Her skal påregnes en dyrere etiketpris samt længere leveringstid, typisk 3 uger fra trykklar fil til levering af etiketter. Pris afhænger af oplag, format og effekter.

Er du vores næste kunde?

Er du på udkig efter en leverandør til jeres vin. Vi har over 700.000 flasker vin på lager og er altid klar til at hjælpe. Kontakt os i dag

×