HEATHCOTE ll, MYOLA Heathcote, Rosdal & Flutto
Distrikt
Heathcote. Læs mere om distriktet
Producent
Rosdal & Flutto. Læs mere om producenten
Om produktet
Myola bærer navnet for en landsby i nærheden af vingården og er i princippet en blanding af Merlot, Cabernet Sauvignon og Cabernet Franc - i en sammensætning som varierer fra år til år. I et par årgange har der også... Læs mereLogin for at se vores priser og købe produkter
Login for at se vores priser og købe produkter
Specifikationer
Distrikt
Heathcote. Læs mere om distriktet
Producent
Rosdal & Flutto. Læs mere om producenten
Mere om produktet
Myola bærer navnet for en landsby i nærheden af vingården og er i princippet en blanding af Merlot, Cabernet Sauvignon og Cabernet Franc – i en sammensætning som varierer fra år til år. I et par årgange har der også været Shiraz i blandingen, f.eks. i 2007, hvor Shiraz-høsten pga. frost og tørke var for lille til at producere husets Shiraz-vine.Farven er mørk, dybrød og blank i glasset. I duften finder man kølige nuancer af kirsebær og samtidig varmere og dybe toner af solbær og modne blommer. Smagen har masser af kompleksitet og en god tannin, som lover godt for fremtiden. Egetræet smelter godt sammen med frugten. En iltning kan anbefales i vinens ungdom.2011 ifølge Peder Rosdal:The colour is dark red. Black berries and black cherries dominate the nose. The Myola is very complex, with spice, tobacco and cool mint. Again there is great texture. The flavour is full of dark fruit and spice, and there is a hint of sweet fruit on the after taste. The finish is dry and with some firm tannins. The Myola is quite closed now and it needs some time to develop. The Cabernet Franc component of this wine was fermented in a new French oak puncheon. (26.05.2013)